مواد لازم برای تهیه فسنجان : برای 8 الی 10 نفر
مرغ 1 عدد
روغن 150 گرم
مغز گردو 750 گرم
پیاز 3 عدد
رب انار 350 گرم
گلپر(به دلخواه) یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید . نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید . در صورت تمایل میتوانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . این خورش را با ماهی هم میشود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید . ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .
در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفتهها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ میشود از مرغابی هم استفاده کرد
برای اینکه خورش خوش رنگ شود میتوان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.
یادآوری: در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، میتوان مرغ را از خورش خارج کرد تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد( کم آب شود). در این صورت خورش خوشمزهای خواهد شد.
در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب میپزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه میکنند. روز بعد بقیه مواد را به آن میافزایند.شما هم میتوانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید.
همچنین بخوانید :
مواد خوراکی که باعث در رفلاکس آلرژیک در شیرخواران میشود
جملات قصار ، زیبا و آموزنده از بزرگان
علت درد زیر شکم در آقایان چیست؟
نکتههایی که قبل از ازدواج واجب است بدانید