طرز تهیه پنکیک صبحانهساده
پنکیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی برای صبحانه و عصرانه است که به دلیل تهیه آن در قابلمههای کوچک به
پنکیک معروف است.
پنکیک یکی از معروف ترین شیرینیهای دنیاست که در دسته کیکها قرار میگیرد که به عنوان میان وعده و دسر استفاده می
شود و به راحتی قابل تهیه است.
این کیک ساده و فوری در سرتاسر دنیا طرفدار دارد و با مواد متنوعی درست میشود.
مواد لازم:
تخم مرغ: 1 عدد
شیر :1 لیوان
وانیل : نوک قاشق چایخوری نوک وانیل
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
آرد سفید: 1 فنجان
شکر : 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
نمک : مقدار کمی
طرز تهیه پنکیک
برای تهیه یک پنکیک عالی برای صبحانه یا شام، ابتدا یک تخم مرغ را در ظرف مناسبی بشکنید و سپس با چنگال یا همزن
دستی شروع به هم زدن کنید تا تخم مرغها باز شوند.
سپس (شکر، نمک، وانیل) را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا در تخم مرغ حل شود.
یک نکته مهم در مورد افزودن وانیل این است که باید مقدار بسیار کمیوانیل اضافه کنید زیرا اگر وانیل زیاد باشد باعث میشود.
طعم پنکیک را تلخ میکند. سپس پس از مخلوط شدن خوب مواد، روغن مایع را به کاسه اضافه کنید.
بیکینگ پودر را با آرد ترکیب کرده و حدود دو بار الک کنید سپس به مواد پنکیک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در این مرحله پس از الک کردن، مخلوط آرد را به کاسه حاوی تخم مرغها اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا تبدیل شوند.
کاملا یکدست شده سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پنکیکها یکدست شوند.
اگر شیر در دسترس نیست یا به هر دلیلی نمیخواهید از شیر استفاده کنید، میتوانید از آب برای تهیه پنکیکنیز استفاده کنید.
وقتی مخلوط پنکیک آماده شد، یک تابه بسیار کوچک به اندازه یک پنکیک را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مقدار خیلی
کمیروغن در حد چرب کردن تابه داخل آن بریزید و یک ملاقه از مایه پنکیک زا درون تابه بریزید.پس از اینکه یک طرف پنکیک پخته
شد و رویش حباب ریخت ، آنرا بر میگردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در نهایت تمام مایه پنکیک را به همین صورت آماده
میکنیم.
طرز تهیه پنکیکمغزدار
مواد لازم برای پنکیک مغزدار
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر :۴ قاشق غذاخوری
عسل : ۱ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل : نصف قاشق چایخوری
آرد : ۹۰ گرم
بکینگ پودر :۱ قاشق چایخوری
آب : ۲ قاشق غذاخوری
عسل و نوتلا : به مقدار کافی
طرز تهیه پنکیکمغزدار
برای تهیه پنکیکمغز دار خوشمزه ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن دستی هم
میزنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود، سپس شکر به طور کامل حل شود.
حالا عصاره وانیل را به همراه عسل درون مخلوط تخم مرغ میریزیم و هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را
به همراه بکینگ پودر درون الک میریزیم، سپس روی مخلوط تخم مرغ الک میکنیم.
در این مرحله مایه پنکیک را با همزن دستی هم میزنیم تا بافت مایه پنکیک کاملا یکدست و بدون گلوله شود. در ادامه آب را به
مایه پنکیک اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم، سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
حالا اجازه میدهیم مایه پنکیک به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه
مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم، سپس اجازه میدهیم تابه به خوبی گرم شود.
در این مرحله یک ملاقه از مایه پنکیک درون تابه میریزیم، سپس مقداری نوتلای روی مایه پنکیک میریزیم. در ادامه مجددا
مقداری از مایه پنکیک روی نوتلا میریزیم تا آن را به طور کامل پوشش دهد و نوتلا بین پنکیک قرار بگیرد.
پس از اینکه یک سمت پنکیک سرخ شد، آنرا بر میگردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در نهایت تمام مایه پنکیک را به
همین صورت آماده میکنیم، سپس پنکیکها را درون ظرف دلخواه میچینیم و به همراه عسل یا نوتلا سرو میکنیم.
منبع: ashpaazi.blog